Tagrenovering i Greve

Vi har stor erfaring inden for tagrenovering

​Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så står vi hos Jørn Laursen Tømrerservice klar til at hjælpe i Greve og omegn. Vi har stor erfaring med diverse opgaver inden for tagrenovering og kan derfor med stor sandsynlighed også hjælpe dig. Vi kommer typisk hos kunder i og omkring Greve, Solrød og Vallensbæk, men står også til rådighed uden for disse områder.

Vi er et professionelt tømrerfirma med stor erfaring inden for forskellige former for tagarbejde – vi tilbyder bl.a. at lægge eternittag fra Cembrit. Derfor er vi i stand til at tilbyde tagreparation og tagrenovering lige efter dine ønsker og behov. Derudover hjælper vi også med reparation af facader og gavle.

Vi har fokus på at levere en god service hele vejen rundt, så du trygt kan vælge os som din næste samarbejdspartner.

Hvad koster et nyt tag?

Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af den pågældende opgaves omfang. Her spiller tagtypen samt tagets areal en rolle. Hos os kan du dog forvente at modtage konkurrencedygtige priser og skarpe tilbud hver gang uanset opgaven.

Til trods for de billige priser går vi aldrig på kompromis med kvaliteten på det arbejde, som vi udfører.
Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for dette. Desuden er vi autoriseret Cembrit mester og certificeret Plastmo partner.

Vi varetager alle opgaver på området, såsom udskiftning af asbesttage til nye tage. Hvis du har et asbesttag fra 1986, bør det udskiftes til et nyt. Vi samarbejder med Cembrit, som leverer kvalitetstage til mange forskellige behov.

Kontakt os og hør mere om tagrenovering

Ønsker du at modtage flere oplysninger, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og kigger og holder efterfølgende et konsulentmøde, hvor du kan høre mere. Uanset hvilken tagopgave du skal bruge hjælp til, står vi til rådighed. Fra tag til tagrender – vi klarer det hele!

Du kan kontakte os på telefon 20 89 18 85 eller på mail jl-tomrerservice@hotmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.

Tagrenovering Greve

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os