Fibercement til facaden

​Er det blevet tid til en facaderenovering? Eller ønsker du at give husets facade et nyt look? Så står vi hos Jørn Laursen Tømrerservice klar til at hjælpe dig.

Vi har bl.a. specialiseret os i facadebeklædning med fibercement, som vi udfører for kunder i områderne omkring Greve, Solrød og Vallensbæk.

Hvad er fibercement?

Fibercement er et vedligeholdelsesfrit materiale, hvilket gør det særlig velegnet at bruge til både gavl, tag og facade. Fibercement er også et billigt materiale, og det gælder både ift. den løbende vedligeholdelse, prisen på selve materialet og monteringen.

Fibercement bliver også kaldt for Cembrit og eternit. Det er fremstillet af cement, vand, kalk samt fibre fra planter og plast. Dette er med til at give materialet en større holdbarhed og en øget fleksibilitet, hvilket gør det særligt velegnet til forskellige former for beklædning.

Hos Jørn Laursen Tømrerservice foretrækker vi at bruge fibercement i form af Cembrit planker og HardiePlank. Det er for dig, der ønsker et flot og naturligt udseende, og som ønsker en facade, der ligner at være lavet af træ.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på facaderenovering

Hvis du går og drømmer om en vedligeholdelsesfri facade, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for en facade i fibercement. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget projektet kommer til at koste.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 89 18 85, men du kan også skrive til vores e-mail jl-tomrerservice@hotmail.com, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse hurtigst muligt.​

Højt, sort træplankeværk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os