Udskiftning af døre

Udskiftning af døre tilbydes af professionelt firma

Trænger dine døre til at blive udskiftet? Så kan du med fordel kontakte Jørn Laursen Tømrerservice, som står klar til at varetage enhver opgave inden for udskiftning af døre. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Greve, Solrød og Vallensbæk, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Her på siden finder du et professionelt firma med stor erfaring inden for branchen. Vi er klar til at rykke ud og hjælpe dig med montering af nye døre både indvendigt og udvendigt. Nye døre kan få dit hjem til at se helt anderledes ud ved at give det et opfriskende og mere moderne look.

Vi har stor erfaring med udskiftning af døre

Vi har løst mange forskellige opgaver inden for udskiftning af døre hos tilfredse kunder og kan derfor med stor sandsynlighed også hjælpe dig. Vi tilbyder udskiftning af alle typer af døre, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi samarbejder med fem forskellige firmaer:

  • Velfac
  • ​Outline
  • ​KPK
  • ​STM

Vi er et pålideligt firma, som altid leverer kvalitets-løsninger til aftalt tid og pris. Uanset om der er tale om en udskiftning af alle indvendige døre i dit hjem eller blot en enkelt dør, så kan du forvente en fordelagtig pris samt en holdbar løsning.​

Kontakt os for at høre om dine muligheder

Vil du høre mere om dine muligheder samt vores priser, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Du kan kontakte os på telefon 20 89 18 85 eller på mail jl-tomrerservice@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til dig.

Hvid dør

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os